מפלי שוקולד - הוראות הפעלה של מפלי שוקולד
רכשתם מפל שוקולד לאירועים ואינכם בטוחים איך להפעילו?
שכרתם מפל שוקולד וההסבר שקיבלתם לא היה מספיק מובן?
הגעתם למקום הנכון!
כאן תוכלו לקבל הוראות הפעלה של מפלי שוקולד ברורים וקלים.
בעבר פרסמנו את סוגי מפלי שוקולד לאירועים הנפוצים, נכתוב אותם שוב למי שלא קרא:
מפלי שוקולד בגודל סטנדרטי - גובה 40 ס"מ, רוחב 20 ס"מ, הספק 250w
מפלי שוקולד בגודל בינוני - גובה 65 ס"מ, רוחב 30 ס"מ, הספק W190
מפלי שוקולד בגודל גדול - גובה 87 ס"מ, רוחב 38 ס"מ, הספק W1120
מפלי שוקולד בגודל ענק - גובה 112 ס"מ, רוחב 42 ס"מ, הספק W1340
לאחר שוידאתם איזה מפל שוקולד יש ברשותכם נעבור להסבר על התפעול:
כמות השוקולד הנצרכת תלויה בגודל מפל שוקולד:
מפל שוקולד בגובה 40 ס"מ צורך כ- 1 עד 1.5 ק"ג שוקולד
מפל שוקולד בגובה 65 ס"מ צורך כ-3 עד 4 ק"ג שוקולד
מפל שוקולד בגובה 87 ס"מ צורך כ-6 עד 8 ק"ג שוקולד
מפל שוקולד בגובה 112 ס"מ צורך כ-6 עד 10 ק"ג שוקולד
את השוקולד הבלגי (אותו ניתן לרכוש דרכנו) צריך להמיס ביחס של חצי כוס שמן על כל 1 ק"ג שוקולד.
ניתן להמיס את השוקולד במיקרוגל בפולסים של דקה, עצירה וערבוב, חימום, עצירה וערבוב במשך 6 או 7 פעמים. בצורה זו אנו מבטיחים שהשוקולד לא יישרף לנו.
כמו כן ניתן להמיס את השוקולד בסיר כפול של מים רותחים.
אין בעיה להניח את מפל השוקולד קרוב לקצה השולחן, בצורה זו השוקולד לא ילכלך את המפה (-:
אין בעיה להניח את המפל שוקולד על משטח לא ישר לגמרי בתנאי שתשמרו שהמפל עצמו יהיה מספיק ישר, ניתן לעשות זאת באמצעות כוון הרגליים התחתונות.
לאחר שהמסתם את השוקולד אתם יכולים להכניסו למפל השוקולד ואז להפעיל את הספירלה שתעלה ותוריד את השוקולד בסירקולציה.
חוץ מ-מפל שוקולד סטנדרטי בגובה 40 ס"מ, שגוף החימום שלו שומר על טמפרטורה קבועה, שאר מפלי שוקולד הם בעלי תרמוסטט שניתן לכוונן אותו.
מספר דקות לפני שפיכת השוקולד ל-מפל שוקולד מומלץ לכוון את החום לדרגה הגבוהה ביותר ולאחר ששפכנו את השוקולד יש לכוון את החום לרמה האמצעית.
מקווה שנהנתם והחכמתם (-:
אם יהיו שאלות נוספות, אשמח לענות
בברכה, עידן מור
www.idans.co.il
052-5-602-602